2011. november 7., hétfő

Itt vagyok...

... a gép előtt és nem térek magamhoz! Mennyi (szinte egyforma) vélemény! És örülök, hogy a kis kesergés ilyen jó kezdeményezésbe torkollott (nem fulladt, torkollott :D ). Köszönöm mindannyiunk nevében magunknak az őszinteségünket. Remélem, ez a hét mindenkinek meghozza a kívánt lelkesedést, kitartást és hogy talán tart még tovább is...
Akik oldalsávban kint vannak, azoknál igyekszem mind megjegyzést hagyni. Na nem minden áron, de úgy gondolom, aki ezen a héten ír bejegyzést, az nem csak azért teszi, hogy akkor most aztán jó sok kommentet kapjon és ír nyakra-főre :))) Mint most én :)))
Akik az előző bejegyzésekben kommenteltek, felkeresem még ma a profiljukat és a blogjukat, ígérem!

***
Más, a FB-os játékhoz:
A Media Matters Group tkp = öcsém és társa. :)) Előzményként dióhéjban annyit, hogy öcsém anno a Magyar Királyi Televíziónál dolgozott, a kulturális osztályon. Kell az ilyen, mint sivatagba a homok! A műsorok, amiket csináltak, nem túl populárisa, sajna. Válaszd a tudást, Angolka ovisoknak, most hirtelen ezek jutnak eszembe. Naná, hogy az első adandó alkalommal le is építették vagy 50 kollégájával együtt. Azóta nagyobb arányú létszámleépítések is voltak, mint tudjuk. Így hát próbálkozik, máshol, de ugyanúgy. Mehetne kereskedelmi tv-hez is, de nem akar, a valóságsók és egyéb agyleépítő műsorok valahogy nem az ő lelki világa és nem is hajlandó részt venni ilyenekben.
Ez az OtthonTV-s dolog elindult, megy műsoruk az atv-n, de ott is akkora lehúzások vannak (ők fizetnek, hogy leadják a műsorukat!), hogy jobb róla nem tudni. Az idejük java része szponzorok utáni keresgélésből áll. Az atv-t ott akarják hagyni, de a szponzornak meg jó, ha a tv-ben reklámozzák, szóval, ördögi a kör.
Én nagy naivan úgy gondoltam, ha sokan csatlakoznak hozzájuk (és sajna ennek most csak egyetlen módja van, a FB; az előző honlapon még lehetett regisztrálni hozzájuk), akkor az atv-től el tudnak szakadni. /Megjegyzem, én sem szeretem a fb-t és csak 'kényszerből' lett, a scrapbook kapcsán profilom./
Na mindegy, lesz, ami lesz, a játékra nem ő kért meg, önszorgalomból volt. Ha az oldalukat olvassátok (azaz meghallgatjátok a videókat), akkor ezermillió köszönet érte! Nagy magyar valóságsóóóóóóó. Teljesen off voltam, bocsánat!
Itt van a kép linkelve még egyszer :)


***
Kárpótlásul az előző sok dumáért megmutatom a Vigyázz!Kész!Varrj! kreatív játékára beküldött dobozt. A készítéséről annyit, hogy ugyancsak megviselt a folyamat :)))
A többi titok :)))
Szép és nyugodalmas estét mindenkinek!

13 megjegyzés:

Bogi írta...

Jó lett ez a doboz. El nem tudom képzelni, hogy csináltad, de nagyon szép. :D

Blithe írta...

Örülök, hogy visszanyerted a lelkesedésedet :) !!!
A doboz pedsig állati jól néz ki, nagyon különleges darab lett :) !!!

Nagymamis írta...

Ányi örülök, hogy minden rendben van! Szép a dobozkád, nagyon ügyes vagy! Én meg sem mertem próbálni....nyuszi vagyok nagyon!
Szép estét kívánok!

Arien írta...

Örülök,hogy jól alakultak a dolgok a kezdeményezésedre:) Hát igen, szomorú dolog a valóságshowww...

Éva írta...

Nagyon mutatós kis dobozkát készítettél! Még az a jó hogy a TV berkeibe annyira nem látunk bele, elég a kinti zűrzavaros világ !

Newsee írta...

Szép a dobozod, a linkre még csak most fogok kattintani. Remélem nem egy újabb kreatív őrület lesz rajtam ott úrrá :-)

Barbaral írta...

Gyönyörű a dobozod! Az öcséd előtt meg le a kalappal, kitartást kívánok nekik.

mannamari írta...

Kívánom, hogy az öcsédnek bejöjjön a számítása.

A dobozkád pedig csudaklassz. Elképzelni se tudom, hogy készült.

Nagymamis írta...

Ányi szeretnék neked priviben írni....Megadod az e-mail címedet?
Köszönöm! Erika

Ányi írta...

anyecs03 kukac gmail pont com a címem, de megírom a te blogodra is!

Ibolya írta...

Jó, hogy benéztél hozzám, köszönöm.

Névtelen írta...

Ányikám,megérte a kezdeményezés,mindigis különleges dolgokra voltál-vagy képes,értékes ember vagy!
Ez a kis doboz fenomenális lett,ha megvilet is a készítés-akkoris.Hogy volt ez a dolog?Honnan volt dobozkád?Kezdjük az elején.....

Tiffanylda írta...

Nagyon egyedi és utánozhatatlannak tűnő, csuda klassz dobozkát készítettél! Gratula! Azon gondolkodom, hogy az alapot vajon honnan varázsoltad? Netán újrahasznosítás?:)
Sajnos / vagy nem, én nem vagyok fb-os és nem tudom nyomni a gombot - ha jól tudom -, de ha mégis tehetek valamit, világosíts fel!:)Kösz!