2011. július 29., péntek

Néhány kép és végre egy hímzés!

Keve kedden délután elutazott Marcaliba anyuval. Jövő hétvégén hozzuk haza. Szia Keve, jó nyaralást! :)Szerda este ilyent ettünk: parázsburgonya bedobálós paradicsommal (igaziból nem parázsburgonya, csak Marcaliban március óta alig esett és csak ekkorára nőtt meg a krumpli. Hájéban megfőztem, leszedtem a héját, aztán bő olajban megsütöttem. A paradicsom meg tényleg kicsike, egy darab = egy harapás, azaz egy bedobálás) :)))

Ezeket a napraforgókat régóta várom már. Húsvétkor is ekkorák voltak, de virág csak most került rájuk. Télen ültették őket a kismadarak.
És végre hímeztem tegnap este. A minta MS egyik vázlata - nekem teljesen új - kissé  kimaradtam abból, hogy mostanában milyen minták kerültek ki, így totál megörültem neki. Még kinéztem párat, szeretném azokat is megvarrni. Mondjuk, ötletem még nincs, mire kerülnek rá :( Nektek?

***A játék még tart, tippeljetek! Annyit elárulok, hogy amit terveztem, az már ma délelőtt elkészült. Úúúúúúgy mutatnám már! De azért kicsit várok még vele :)***

1 megjegyzés:

mannamari írta...

Kevének jó nyaralást!
Sajnos megértem, hogy miért ilyen a krumpli, itt se volt eső jó darabig, de ugye nem is vagyunk messze Marcalitól.

A kis süni nagyon édes. Szívesen elkészíteném én is, de eddig még nem találkoztam vele.