2012. január 4., szerda

Csillaggyűjtés és angyalka

Egy nagyon egyszerű kérdéssel kezdjük az évet:
2012-ben (jan 1-4) hány darab új videó jelent meg a GazdaságTV oldalán?
A válaszokat szombat reggelig várom :)

***
Más: hurrá, én vagyok az első katica (vagyis hétpontos) Tiffanylda játékán. Hát, elég sok furfangos kérdésre, rejtvényre kerestük a választ, nagyon izgalmas (néha idegesítő, hogy mit össze nem bénázunk és találja már ki valaki!) volt a játék, de persze folytatódik tovább. Na, a lényeg az, hogy jutalom is jár ám a 7pontosoknak, vagyis most nekem :) Sajna saját fényképet nem tudok mutatni, mert elromlott a fényképezőnk, de majdnem ilyen (a képet Ilditől loptam, köszi!):

Még várok 1-2 nyereményt, remélem, hamarosan ideérnek. Mert ez az évem szerencsésen kezdődik (hasonló folytatásban reménykedek), hiszen kétszer is nyertem. :)
Ezenkívül nekiveselkedtem a rég lemaradás alatt levő LizzieKate SAL-nak is, így végre elkészült a májusi részlet is. (Ma bevittem a suliba és a kolléganőim végigcsodálták és dicsérték, nagyon jól esett. Mivel többen vagyunk kézimunka-fan-ok, lehet, hogy szervezünk majd egy kis kézimunkás összejövetelt is. Vagy ez túl romantikus képzelgés? Azért összejöhet, nem?)
Átlapoztam a készülő Közoktatási Törvényt és meglepve láttam, hogy az iskolaérettségi korhatárt 'visszaállítják', vagyis ezentúl ismét augusztus 31. és nem május 31. lesz a döntő dátum. Vagyis eddig kell elérni a 6 éves kort és nyomás az iskola! Remélem! Ugyanis a Keve a nyáron lesz 6 éves és már majdnem megveszik érte, hogy mikor mehet suliba. Szóval, örülnék neki.
Sajna azért rossz dolog is történt, amin csak fogorvos segíthet, de amúgy már érett a dolog egy ideje, úgyhogy annyira nem vagyok oda tőle.
Hirtelen ennyi, és a fényképezőgépet nagyon hiányolom.

7 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok a nyereményedhez, nagyon szépek az angyalkáid ! A többi tervedhez sok sikert, már ami a kolleganőiddel való találkát illeti!

Lora írta...

Szia!
Gratulálok!

A válasz pedig: összesen 16 videó került fel eddig.:)

mannamari írta...

16, ha tudok számolni. :-)

A nyereményekhez gratulálok!
Hihetlen, hogy így megy az idő. Mintha csak most született volna Keve.

Tiffanylda írta...

Ányi csak egy angyalt kapott ám, ha valakinek tetszik, nehogy irigykedjen!:) Ilyen fotót talált nálam...
Egyébként köszönöm a reklámot!!!:)
A megfejtést nem tudom, de annak örülök -ha így lesz -, hogy ismét augusztusra tették a betöltendőt! Hajrá, Keve!!!:)

Leki-Rita írta...

16 :)
Hátha a szerencse a fényképezőre is kiterjed és repül egy új :)

Kisnyul / Andi írta...

A válasz 16!

Szerencsés új esztendőt kívánok!

Schnappy írta...

Nagyon édes angyalkák!:)