2012. január 12., csütörtök

Tökipompos

Úgy kezdődött, hogy VKriszti feltette ezt a képet a netre, azzal a kommenttel, hogy ezennel kilépett a 17 után nem eszem... klubból, amibe én pont ma léptem be. (Mondjuk, egy ilyen tökipompos hatására és is simán kiszállnék.) Ugyan tegnap is klubtag akartam már lenni, de a mákosbejgli győzött. Ma viszont hősiesen megálltam a konyhába való átvonulást, bár egyszer a férjem rámszólt, mikor egy cukorkákkal teli zsákot elkezdtem zörgetni... de ma nem sértődtem meg rá, ahogy általában szoktam. 
Így a mai nappal hivatalosan belépek a 17 után nem eszem... klubba és jó lenne klubtag maradni nem is tudom mennyi ideig. Vagy kilóban/centiben mérjem?
Addig is kikeresem a tökipompos receptjét, hátha jóllakok vele (nem mintha éhes lennék). Limara pékségét választottam, klassz képek is vannak hozzá.
Most pedig figyelemelterelésképpen iszok egy nagy pohár vizet.
Kiváncsi vagyok, hány napig bírom... Ez itt most egy írásos bizonyíték, ha a mai nappal kezdem :) Szurkoljatok!

9 megjegyzés:

helen írta...

Szoritok!
Es mi van, ha vendegsegbe mentek, vagy ferjed meglep egy vacsival valami kedvenc etteremben???

Blithe írta...

Drukkolok! :)
Mindent csak elkezdeni nehéz! Ehhez is hozzá lehet szokni (állítólag).

trollanyu írta...

Szurkolok:)Az én tapasztalatom, hogy az eslő 2 max. 3 nap nagyon rossz,utána már túl lehet élni. Persze a tökipompos nagyon csábító:) Én már a nevét is nagyon bírom.

Nagymamis írta...

Drukkolok, hogy sikerüljön!

Névtelen írta...

Jó reggelt ,Ányi!
Sikerülni fog, hidd el, csak akarni kell és következetesnek lenni!:-)) Amúgy tegnap éjfélkor tudtam lefeküdni a tökipompos miatt, mert egy kissé túlettem magam, szóval ez is csak olyan kín, mint a diétával járó szenvedések...:-)))Egyébként nálunk a nagyfiam kedvence a tökipompos, így minden csütörtökön az a menza nálunk...Sajna, a munkám miatt azonban mindig csak későn lesz kész, de reklamálna, ha nem ehetne:-DDDD
Szerencsés péntek 13-át!
Éljenek a klubtagok!
VKriszti

Nina írta...

Ányi, drukkolok én is :)
Azon gondolkozom, hogy állnám meg én is, de általában éjfélig fent vagyok, így én fél 7 körül szoktam vacsorázni....

Taiyou írta...

Így ismeretlenül is, grat neked :) én sem eszem 17 után .... csak hajnal fél 2-kor, amikor arra ébredek, hűűű de éhes vagyok :)))) de az még 17 előtt van!

Tiffanylda írta...

Szurkolok Neked ezerrel, de... nehéz ügy! Százszor próbáltam... Adjon erőt az, hogy én ilyen gyenge ember vagyok!:))) Mutasd meg!!! Tényleg szorítok!!!:)

Főkolomp írta...

Az egyik kedvenc receptem!!! Azóta sütöm, mióta feltette. A gyerekeim magyar pizzának hívják.
Amúgy meg kitartás neked a tervedhez, ilyen fogadalmakat én is mindig teszek, de betartanom hosszútávon még soha nem sikerült. Kívánom, hogy neked menjen!!!!!!!