2011. január 2., vasárnap

Coffee crazy & muffins

Karácsony előtt két nappal pattant ki a fejemből az ötlet, hogy a Tibi egy cappuccino-tartó dobozt is kap karácsonyra. Feltúrtam érte a mintáimat, ezt találtam, nekem nagyon tetszik, jó dilis :)
A kész hímzést először egy vastagabb kartonra ragasztottam rá, lekerekítettem a doboz széleinek megfelelően, majd így bigyesztettem-ragasztottam a doboz tetejére. Ja igen, a dobozt megtöltöttem cappuccino-s tasakokkal, 40 kis zacskó fért bele a 3 literes dobozba.
 Lizzie Kate: Coffee crazy #128

És néhány muffin, amiket kb. két éve készítettem, bár a muffinok iránti rajongásom azóta is töretlen (mondjuk, a látvány jobban vonz, mint az íze). Tejszínbabos dobozok kupakját vontam be barna filcanyaggal, majd a csíkokra vágott barna/bordó vagy fehér/piros (és egyéb kombinációjú) filccsíkokat tekertem fel csigaalakba és beletömtem a kupakba. Van, amelyiket még gyönggyel is díszítettem vagy vékony kis szalaggal tekertem körül. Egy adag az asztalon díszelgett (anyuék, istenem, hogy rákaptak a sütikre, ezekre is azt hitték, hogy igaziak), egy adagot meg kaptak anyuék, hogy ha sütiéhségük van, ezzel csillapítsák :)

Közben kontúrozok is... a Müllerben csodák-csodájára a napokban árultak xszemest is, volt Tatty teddy és Forever friends maci is, hát persze, hogy nem az egyszerűbbet választottam. Mert egyértelmű, hogy ilyen esetben, ha lehet kapni, venni kell, ki tudja, mit hoz a jövő :))) Nos, itt van őkegyelme még szőr nélkül:
Anchor: Me to you TT11 Specially for you
Sajna az anyag aida, szóval a kontúrozás nem leányálom, pedig én szeretem.Mindenesetre azt hiszem, nem csodálkoztok, ha lassan haladok...

Ja igen, tegnap kimértem a LK Stamp SAL anyagát, annak is hamarosan neki akarok állni :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

hmm... klassz lett a capuccino - tartó,jó sok fér bele :)

A maci aranyos, a kontúrozásért nem irigyellek...

mannamari írta...

Nagyon jó lett a capuccino-tartó és a muffinok is.

A maci édes, felétek ezek szerint nagyobb választéka van a Müllernek, mert itt ilyen nincs.

Ányi írta...

Nem tudom, máshol milyen a Müller, de én itt imádom :)
Xszemes eddig nem volt itt sem, most is csak egy polcra tettek fel pár készletet - ezért írtam, hogy muszáj volt vennem ki tudja, mikor lesz legközelebb :)

csuti írta...

Az a capuccino minta nekem nagyon tetszik. A macid és olyan édi, én is most egy kis imádnivaló dolgot hímezgetek Dománnak. Amúgy még csak most akadtam rá erre a blogodra:-) Jövök máskor is!