2011. október 13., csütörtök

Volt-nincs

A nagy sikerre való tekintettel a mai nappal megszüntettem a Meska-boltomat. Alig nézte valaki, nulla komment, csak magamat frusztráltam vele. Nem kell ez nektek és így nekem se. Volt bolt, nincs bolt, a terep másoké.
***
Köszi a kommenteket!
Nem sajnálom, mert nyomasztott a dolog. Viszont lett egy csomó cuccom, amik nekem kellenek és így már az enyémek is lesznek. :) A baglyos nyakláncok után úgyis csak a nyálamat folyattam :))) Az utolsó 'döfés' az volt, hogy valaki bejelölte az egyik terméket (ha-ha) kedvencnek, majd törölte a kedvencelést. Na, ez tényleg rosszul esett. De amúgy így most sokkal jobban érzem magam, a kakadu meg a textilkép megy a falra, a fityegők a mobilra meg azért lesz belőlük 1-2 ajándék is, úgyis itt a karácsony egy pillanat alatt.
Amúgy tényleg nincs rá időm, bár mikor megnyitottam a boltot, azt hittem, idén is csak félállásom lesz. De szerencsére az már egész és nekem is csak egy seggem van és az pont elég a család-háztartás-munkahely nevű lovakra :))) Szóval, kissé másra számítottam, de ez van. Nem vagyok szomorú miatta!

13 megjegyzés:

Nina írta...

Nagyon sajnálom :(

Anik írta...

Jaj, Ányi... én is sajnálom!!! Ne érezd emiatt magad mellőzöttnek, csodás dolgokat alkotsz, csakhát válság van, nincs az embereknek pénzük ilyen extra szépségekre, mint amiket Te is alkotsz. Én is örülök, ha a fonalaimra kiszorítom a pénzt.... :(((

Tamcsi írta...

Én is nagyon sajnálom, tudom mit érzel, én is gondolkodtam, hogy feladom, de aztán nem tettem.
A helyzet az, hogy ehhez nagy gőz kell, mindenhol ott kell lenni, hogy sokan lássanak.
Talán nem vigasztal, de én néztelek mindig. :)

Monika írta...

Együttérzek veled.:(

erdoseva55 írta...

Sajnálom, hogy feladtad!

Newsee írta...

Tudod hogy sok az eszkimó és kevés a fóka. Az én boltomba se jár senki, ellenben hidd el nézik az emberek, mert nekem jönnek a belső üzenetben a megrendelések pl. egerekre.
Sajnálom hogy feladtad. Szerintem azért még gondold meg, jön a karácsony és talán nagyobb kedvvel járnak a vevők ajándékok után ;-)

Huligánlány írta...

Sajnálom, Ányi:-(((

KicsiKató írta...

Kedves Ányi!

Én is bezártam, bár más okból. Kívánom, hogy minél hamarabb felejtsd el a rossz tapasztalatokat, hogy megint a szerelem-alkotásra tudj csak energiát áldozni, hidd el, ha visszatalálsz a "nem nyomasztó" folyamathoz, az nagy élmény lesz! :)))

Barbaral írta...

Sajnálom, olyan jó volt olvasni milyen lelkesen vágtál bele:(.

Névtelen írta...

Sajnálom:-(
Megpróbáltad-nem jött be,ez nem a te hibád!
Alkoss szépen magadnak/magatoknak!
Sok puszi!
Emőci

Monika írta...

Örülök és minden elismerésem,hogy ilyen felemelt fejjel és pozitívan tudtad feldolgozni!!!!!!!
Bizony! Mindjárt itt a karácsony!Ajándék meg mindig kell!

Főkolomp írta...

Legalább te megpróbáltad, mert nekem még a nyitáshoz se volt bátorságom! Mindig nézegetem, lenne is eladnivalóm, de félek tőle.
Sajnálom, hogy rossz szájízzel zártad be, de hidd el, hogy nézik az emberek az alkotásaidat, csak most nagyon nehéz anyagilag mindenkinek!
Ölelés neked!

CathlenKata írta...

Nagyon sajnálom, hogy nem jött be, de fel a fejjel! Szépeket alkotsz és eredetieket!
Gyógysimi neked! Kata