2011. június 30., csütörtök

Könyvjelző borítékból


Annyi érdekes dolgot találok mostanában a neten, hogy csak na! Bedobálom ezeket az ötletelős mappámba vagy kiteszem ide a blogra, ha van hozzá leírás, de szeretnék regisztrálni a Pinterest-re, hogy ott gyűjtsem szépen rendezetten ezeket a klassz ötleteket! :) Ti ismeritek, használjátok már? Ha valakinek van tapasztalata, szívesen várom, hogy megossza ;) Köszi :)

3 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Drága Ányi, kapaszkodj, most egy köszönöm-hullám fog érkezni tőlem:)

Egyrészt nem tudom elégszer megköszönni a gimp-blogot. Végre valahára - a sok kontárkodás és kétségbeesett pillantás után, hogy mi ez a rengeteg lehetőség a programban - tematikusan nekiláttam az elejéről, a todoistembe egy hónapra előre betáraztam a linkeket - napi hármat - és jelentem, pár nap után már látom értelmét:) (mert hogy már egy csomó mindent megtanultam:)) Úgy látom, így a napi hármas adaggal végezni is fogok idén, nagyon szeretném már normálisan használni, nemcsak kis apró kontármunkákra:)

Már épp terveztem emiatt köszönőlevelet írni, erre jössz egy ilyen hihetetlen-szuper linkkel... már első ránézésre is egy fantasztikus oldal, ha kiokosodtam - és nem bánod - írnék róla a blogomban a netes hasznosságok rovatba, hogy mások is tudjanak szortírozni online:)

Még egyszer - sokszor:) - köszönöm! És szép napot!:))

Huligánlány írta...

Tiltakozom!!!Ez már nem ééééééééér!!!!!!!

kreatívhit írta...

Nem ismertem még.Köszi.