2010. szeptember 3., péntek

Secret garden 2.

Félrevezető a cím, mert még nem a 2. kertet hímzem, hanem ez a 2. alkalom, hogy mutatom, hol tartok. Na, nem kell nagy haladásra számítani. 
Az a helyzet, hogy ma sem sikerült hímeznem és attól tartok, hogy ez így is lesz, hacsak nem ügyesen garázdálkodok az időmmel. De ez általában nem szokott sikerülni, ha bekapcsolom a számítógépet. :-/
Szóval, azt szeretném megmutatni, hogy hol tartok a kertecskémmel:
Kicsit nehezen haladt a jobb felső része, mert az eredeti mintához képest két-két szemmel balra illetve lefelé kellett helyeznem, hogy a leendő keretében majd elférjen. Ugyanis nem máshol lesz, mint a most nyáron elkészült szekrényünk egyik ajtaján. (Az előző lakásunkban is volt ilyen megoldás, majd ennek a mutatása is sorra kerül előbb-utóbb.)
Most már látszik a kertajtó bal felső része meg a téglák közötti malter :))) Hamarosan falazok ;)
Szép hétvégét nektek!

2 megjegyzés:

mannamari írta...

Ne szerénykedj, szépen alakul a kertecskéd. :-)

xJuDesign írta...

Nagyon szeretem Powell munkáit, és olyan jó látni a Te kész műveidet! Én csak az 1. minifalut hímeztem(azt 2szer is!), a Church c. képet illetve a spanyol minifalut.
De szeretnék még néhányat elkészíteni, nagy kedvencem a Harbour Tenby. Láttam a Camponában, hogy valaki elkövette már, de akkor is régóta szemezek vele :-)