2011. december 11., vasárnap

Rengeteg recycling ötlet

Ne tudom, hogyan keveredtem el erre a blogra, de nem bántam meg. Rengeteg újrahasznosítható ötletet találtam Michele-nél, amik közül az elsőt már el is kezdtem megvalósítani - színes hópelyhek reklámújságokból. De az abszolút kedvencem a faág-korcsolya, kár, hogy már sötét van a faág-szedéshez, azonnal neki is látnék. A papírlepke-girland se semmi, azt is ki fogom próbálni! Nektek mi tetszik a legjobban a blogjáról?




***
Véget ért a csillaggyűjtéses verseny 7. fordulója, beírtam a pontokat a 3 megfejtőnek. Nem volt nehéz, ugye?
Mirci, nem tudom, mi lehet velünk a baj :((( Megpróbálom én is megnézni, milyenek a beállításaim, hátha az segít - köszi, hogy szóltál!

5 megjegyzés:

trollanyu írta...

De jók:) A reklámújságos hópelyheket holnap mi is elkezdjük a kislányommal, és láttam még a blogon tojásos dobozból készült hópelyheket, nekem az tetszett legjobban:)A karácsonyfára készítünk párat.

Bogi írta...

Ó, szerintem nálam van valami bibi. Három olvasóból kettővel ez a problémám. :) Majd remélem idővel megjavul, addig szorgosan írlak be gugliba naponta. :D Növelem a nézettséged. :D

Michele oldalára térve pedig: ez a hópelyhes baromi jóó! Tutira csinálok ilyen én is. A szívecskés házikós képeslapos dísz is nagyon bejött, meg a tojástartós figurák, meg a faágacskák, meg van egyáltalán valami, ami ne tetszene? :D Fenomenális a csaj. :D

Christine írta...

Nagyon jópofa ötletek! :-)

Kata írta...

A hópelyhessel már én is régóta szemezek! :)

Erika írta...

Köszönöm ezt a szuper oldalt, nagyon jó ötletek vannak benne! A hópelyheset ki is próbálom!