2011. szeptember 19., hétfő

Bajusz

Már jó ideje feltűnt, hogy a bajusz egyre több helyen szerepel blogokban és egyre több formában bukkan fel. Nem tudom, mi a lényege és igaziból nem is ragadott magával, de vicces. Ha valaki belehabarodott volna, itt egy kis gyűjtemény :)))
Nyaklánc:
Cumi:
Szívószál:
Mintás nyomtathatók:
Kulcstartó:
Csokidísz muffinra:
Hímzőkeretbe feszítve:

Ui: Sajna nem tudok annyit kézműveskedni, mint szeretnék, de várható volt, hogy az iskola kezdetével ez így is lesz. Ezt a 'rovatot' viszont, amiben (szerintem) mindenféle érdekes dolgokat kutatok fel és mutatom meg,   igyekszem életben tartani. Ti is érdekesnek találjátok az itt bemutatott ötleteket? Csak azért kérdezem, hogy tudjam, nem teljesen öncélú-e a 'rovat'.

6 megjegyzés:

Bernadett írta...

En is talkoztam mar vele...
Itt:http://funkypolkadotgiraffe.blogspot.com/
Kovetlek.:)
Jo keresgelest.En hirtelen nem taltam...

whetuu írta...

Kedves Ányi! Nem vagyok egy nagy kommentelő, de most muszáj írnom. Szeretném elmondani, hogy mindig olvasom a blogodat! Sokat inspirálódok belőle, és ez a rovat is tetszik! Köszönöm!

Blithe írta...

Az a cumi eszméletlen cuki :D !

Erika írta...

Nagyon jópofák ezek a képek! Én szeretem nézegetni a válogatásaidat! Köszönöm:)

Kisnyul / Andi írta...

Én most is jót derültem, úgyhogy ha van időd folytasd! :)

Tiffanylda írta...

Végre, elértem hozzád!:) Sok jópofaság van itt, nehogy megszüntesd!!! A többi blogod nekem túl "szakirányú", amihez nem sok lövésem van, de gratulálok, hogy mindegyiket bírod szusszal!:)

A bagoly lábán csilingelő piros gömböcske hol kapható? Úgy szeretnék már rég ilyesmit, karácsonyra 1-2 üvegemre! Persze, csak ha nem titok!!!