2010. december 21., kedd

Rózsaszín-csajos meglepi és karácsonyi SAL

Rég jártam erre, de közben ezerfelé futottam és ezerrel le vagyok maradva majdnem mindennel. Mutatom, hol tartottam a Karácsonyi SAL-lal december 6(!)-án:
Talán nem nagyon látszik, hogy elfogyott a szürke fonal és újat kellett vennem, viszont ennek az árnyalata jóval világosabb, mint a régi vol. Na nem baj, a fémes csillogásra fogom a dolgot :)
Azóta már a hópihék is készülgetnek és mivel mindjárt itt a karácsony és szeretném befejezni a hímzést, ezért remélhetőleg hamarosan mutatom a kész művet :)
***
És a mai nap nagy meglepetése: egy csomag, Norcsellától! Sok szép, csajos, illatos és rózsaszín dolog van benne: egy viárgtündérkés dobozka, benne gyöngyvirágos szappannal, bonbonos macska egy doboztetőn, illatos zsákocska, csokik, szaloncukor, pöttyös teafiltertartó.


Itt van a dobozka teteje közelről is, egyszerűen imádom!!! És természetesen parányi öltésekkel, ahogy azt Nóri szokta :)
Nóri, köszönöm szépen ezt a kedves és váratlan meglepetést!
Puszi! :)

3 megjegyzés:

Mák írta...

Nahát Ányi csak ámulok és bámulok!Te mekkorát haladtál!!!!
Nagyon klassz ajándékot kaptál, te biztos nagyon jó kislány voltál!Te figyi csak súgva kérdem nem kisegér van a bonbonokkal?

Névtelen írta...

Szép ajándékok,és gyönyörű rózsaszínek!A hímzésed is nagyon szép lett!:-)

Unknown írta...

Tényleg egy egér! :)))
Gratulálok!