2010. október 15., péntek

Kék nyuszi - a 2. gömb színe

Igen, betartottam (magamnak) az ígéretemet és mentem bökni :) A fonalat nagyon gyorsan kiválasztottuk, Nina-féle kéknyuszi lett. A középső gömbtől balra eső csepp alakú dísznek álltam neki. Kíváncsian vártam, milyen lesz a színátmenet és érdekesnek találtam, hogy pont a hullámvonal két oldalán vált ketté a kék és a barna szín. Ennyit haladtam egy este (a Barátok közt két része) alatt:
És itt tartok most, ismét egy este alatt:
Ui: Nem tudom, ki említette a közös blogon, hogy a minta eszi a fonalat: igaza volt! De lehet, hogy csak a színátmenetes szemenként hímzés miatt?

5 megjegyzés:

wot írta...

A rózsaszín pont olyan, mint az én Gentle Arts fonalam, a Raspberry Parfait, és nekem is eszi a fonalat. Ha idehaza nem tudok szerezni, kénytelen leszek külföldről rendelni. A színenkénti hímzés rátesz egy kicsit, de nem ennyit. Két nap hímzés után egy teljes adag fonal végén vagyok.

melcsilla írta...

Nagyon szeretem ezt a mintát, kíváncsian várom a végét! Karácsonyig tuti elkészül.

Nina írta...

Mennyire jól néz ki!! :) De jó lenne már egyben látni :))

Nina írta...

Ui: a szemenkénti hímzés nem annyival növeli a fonalfelhasználást.... Legalábbis én így vettem észre. Bár én alig hímzek már 2 fonalszállal, nem szeretem már az annyira nagy anyagokat :))

Edit írta...

Csodásak a színek, és nagyon gyorsan haladsz a mintával. Kíváncsi vagyok, milyen lesz készen. :)