2010. augusztus 24., kedd

Gyertyatartó újratöltveMindig érdekelt, hogy mi lesz azoknak a fonaldarabkkáknak a sorsa, amiket levágunk a hímzés hátuljánál, vagy ha épp kibolyhosodik a vége. Én anno a fotel fejtámlájánál gyűjtöttem őket, aztán rejtélyes okok miatt mindig vagy felporszívózódtak vagy odaragadtak valamihez vagy valakihez és elkallódtak. Mindig sajnáltam őket, így aztán tavaly január óta egy helyre kis gyertyatartóban gyűjtöm őket. 

Ma délután olyan szépen sütött be a nap, hogy készítettem róluk egypár fotót :) Tudom, lökött vagyok :)
 Egy közelebbi fotó is:
Egy még közelebbi fotó:
És felülről, mert onnan is jól nézett ki:
Nem valami sok hulladék, de azért már majdnem tele van a kis gyertyatartó. És tök jó, ahogy keverednek benne a fonalak :) Egy picit még össze lehet nyomni, de nagyon nem szabad, mert akkor nem néz ki ilyen jól.
Amúgy tényleg NAGYON kíváncsi vagyok, hogy ti mit csináltok ezekkel a kis maradékokkal? Kidobjátok?!

11 megjegyzés:

Kiskalács írta...

Én kidobom. Nem fűznek szoros érzelmek hozzájuk. :)))

Huligánlány írta...

Én is kidobom. Szoros érzelmeket aziránt táplálok, ami marad:-)))

Kata írta...

Én sem gyűjtöm mert minek?

Kriszti írta...

Én gyűjtöm, mert jópofa együt látni a sok kis darabkát. Ágit követve kis üvegbe gyűjtöm őket. Már van egy jó adag. pedig csak év elején kezdtem :)

mannamari írta...

Én is kidobom. Pedig már szép kupac lenne az idei. :-)

Nina írta...

Idén januárban én is elkezdtem összegyűjteni, mert kíváncsi vagyok, egy év alatt mennyi lesz. Utána kidobom. Tavaly érdemes lett volna gyűjteni :)

Kriszti írta...

Én nem fogom kidobni. Majd szépen lezárom, mint egy befőttet. aztán elfér a többi csecsebecsém között. :)))

Ányi írta...

Ez a befőtt jó ötlet, már nekem is megfordult a fejemben :)

Christine írta...

Én is kis üvegcségben gyűjtöm a fonalmaradékokat, legalább nem kell minden este elbandukolni a kukáig. Mert az olyan messze van:)

Györgyi írta...

Én is kis üvegecskébe gyűjtöm, van teteje is. Már nagyon tele van, alig fér bele. Majd valamilyen ollóőr, vagy hasonló kis párnácska (biscornu pl.) kitömésére fogom használni.

Mörjike írta...

Ó de helyesek Ányi. :) Én tuti kipróbálnám, hogy zselét öntök óvatosan rá, tudod mint a zselés mécsesek és akkor 'tartósabb' dekoráció. Bár ez csak egy ötlet, de marha jól néz ki így ez a sok színes fonal!!!